Γρεβενά: Πυροβολισμοί σε βάρος υπαλλήλου της ΕΛΤΕΚ

Επίθεση σε βάρος του με πυροβολισμούς ανέφερε στην Αστυνομία ότι δέχτηκε από έναν άγνωστο χθες (Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022) λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ένας υπάλληλος της Ελληνικής Τεχνολογίας Εκρηκτικών (ΕΛΤΕΚ), όταν αποχώρησε από το εργοστάσιο το οποίο βρίσκεται στην Ιτέα Γρεβενών.
Σύμφωνα με την καταγγελία ο υπάλληλος της ΕΛΤΕΚ συνάντησε με το αυτοκίνητό του τον άγνωστο μέσα στον αγροτικό δρόμο, που βρίσκεται ανάμεσα στο εργοστάσιο και το χωριό Ιτέα και αμέσως άρχισε να τον πυροβολεί. Ο ίδιος, χωρίς να τραυματιστεί, βγήκε αμέσως από το αυτοκίνητο και πεζός έφθασε στην Ιτέα.

Η Αστυνομία έφθασε στο σημείο μετά από αναφορά από άλλο άτομο για εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο στο δρόμο αυτό, το οποίο είχε δεχθεί στο παρμπρίζ του τρεις πυροβολισμούς. Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες από πυροβόλο όπλο, ενώ η Αστυνομία, που εντόπισε λίγο αργότερα και τον οδηγό του αυτοκινήτου, ερευνά την περίεργη αυτή την καταγγελία.

Στο εργοστάσιο αυτό στις 21 Μαρτίου 2022, είχαμε την τρομακτική έκρηξη στο τμήμα παραγωγής εκρηκτικών, από την οποία είχαν χάσει τη ζωή τους τρεις εργαζόμενοι.

ertnews.gr