21 Νοεμβρίου 20221min0

Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη στην τελετή ορκωμοσίας για τη «Διαχείριση και Μεταφορά Πετρελαίου, Φυσικού Αερίου και Υδρογόνου».

Στην Τελετή Ορκωμοσίας των αποφοίτων του μεταπτυχιακού προγράμματος «Διαχείριση και Μεταφορά Πετρελαίου, Φυσικού Αερίου και Υδρογόνου», που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, βρέθηκε το Σάββατο 19 Νοέμβρη, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη.

Πρόκειται για ένα διεθνές, διιδρυματικό, κοινό πρόγραμμα σπουδών, που προέκυψε με την άριστη συνεργασία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας -παράρτημα Καστοριάς και το Κρατικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Αζερμπαϊτζάν.
Το αμφιθέατρο ήταν κατάμεστο από τους νέους αποφοίτους του επίκαιρου, όσο άλλοτε, προγράμματος σπουδών, τους δύο πρυτάνεις των Πανεπιστημίων, τον ακαδημαϊκό πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν και φορείς του τόπου.
Τα συγχαρητήρια της στους οραματιστές (καθ. Ευάγγελος Σίσκος ), τους οργανωτές και διεκπεραιωτές αυτού του κοινού Ελληνο-Αζέρικου προγράμματος, εξέφρασε η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κατά την παρουσία της εκεί, στους δε φοιτητές, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες