Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Αρχική Επικαιρότητα Στα ύψη οι προκρατήσεις Αirbnb ενόψει Χριστουγέννων – 90% στην Καστοριά...

Στα ύψη οι προκρατήσεις Αirbnb ενόψει Χριστουγέννων – 90% στην Καστοριά – Από 276 έως 546 ευρώ το τριήμερο

Ένα μήνα πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων υψηλή πληρότητα παρουσιάζουν τα χειμερινά καταλύματα σε δημοφιλείς προορισμούς. Ο Θέμης Μπάκας, πρόεδρος

του Πανελληνίου Δικτύου e-real Estates παρουσίασε στις «Συνδέσεις» τα ποσά που θα πρέπει να δαπανήσει μια τετραμελής οικογένεια.

«Ο κόσμος από αρχές Νοεμβρίου έχει ήδη ξεκινήσει να προγραμματίζει τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς» ανέφερε στην ΕΡΤ ο κ. Μπάκας διευκρινίζοντας ότι το ενδιαφέρον ξεκινάει από την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

Καλαμπάκα, Τρίκαλα Κορινθίας, Μέτσοβο και Βυτίνα «κονταριοχτυπιούνται» για την πρωτιά στην κορυφή των προτιμήσεων. Σύμφωνα με τα στοιχεία από τις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης που επεξεργάστηκε το πανελλαδικό δίκτυο e-real Estates το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις οικογένειας με 2 παιδιά (από 23/12 – 26/12) ξεκινάει από 182 € – 400 (Καλαμάτα) και φτάνει τα 842 (Τρίκαλα Κορινθίας).

pinakas.jpg

Πηγή/Επεξεργασία: Πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης / Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates

Τα Καλάβρυτα, όπως είπε ο κ. Μπάκας, κερδίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου χάρη στο καλό οδικό δίκτυο ενώ την Καστοριά επιλέγουν οι Θεσσαλονικείς. Η Καλαμπάκα, λόγω του είναι θρησκευτικός προορισμός, αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς