Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
Αρχική Επικαιρότητα «Χαμόγελο του Παιδιού»: Ξεκινούν έρευνες οι αρχές για τα οικονομικά -Τα 5...

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Ξεκινούν έρευνες οι αρχές για τα οικονομικά -Τα 5 ερωτήματα και τα 230 ακίνητα

Ελληνικές ελεγκτικές αρχές φαίνεται πως ξεκινούν έρευνες και σε άλλες μεγάλες φιλανθρωπικές οργανώσεις που εισπράττουν μεγάλες δωρεές. Μετά την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, ελέγχονται και τα οικονομικά του Χαμόγελου του Παιδιού.

Μετά τις αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου και προκειμένου να αρχίσει να αποκαθίσταται η εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στις μεγάλες φιλανθρωπικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις, οι ελληνικές ελεγκτικές Αρχές ξεκινούν έρευνες και σε άλλες οργανώσεις, μία εξ’ αυτών και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με το mega και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι αρχές εστιάζουν στα οικονομικά στοιχεία του οργανισμού και ωθούνται στην έρευνα από τις μεγάλες δωρεές της τάξεως των 10 έως 14 εκατομμυρίων ετησίως, τα σημαντικά πλεονάσματα των 6 εκατομμυρίων, αλλά και τα ακίνητα που είχαν παραχωρηθεί από ιδιώτη.

Όλα αυτά με την υποσημείωση πως το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποιεί όλα τα στοιχεία δράσης του καθώς επιθυμεί πλήρη διαφάνεια ώστε να μην μείνει καμία σκιά και στην υπόθεση της «Κιβωτού».

dikaiologitika.gr

Ακολ