Ζ. Τζηκαλάγιας: Παρέμβαση του Αν.Υπουργού Οικονομικών στο AntennesFM σχετικά με τις ανήκουστες δηλώσεις του κ.Κεπαπτσόγλου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ο Αν.Υπουργός Οικονομικών κ.Θ.Σκυλακάκης με την καταλυτική παρέμβασή του αποκατέστησε πλήρως την αλήθεια. Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού κ.Π.Κεπαπτσόγλου αναίτια συγκάλεσε έκτακτο! Δημοτικό Συμβούλιο,για να υπαγορεύσει πρωτοφανώς στα χρονικά ψήφισμα κατά του Βουλευτή της Ν.Δ κ.Ζ.Τζηκαλάγια.Εναγωνίως προσπάθησε με ψεύδη να αποκρύψει από την κοινή γνώμη την πραγματική αλληλουχία των γεγονότων.

Είναι ολοφάνερο πως Η προσφυγή του κ.Κεπατσογλου στο δημοτικό του συμβούλιο,εν απουσία μου μάλιστα ,δεν μπορούν να κρύψουν την ΑΛΗΘΕΙΑ και κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτήν.

Προσπαθεί δημιουργώντας εντυπώσεις περί παρεμβάσεως μου στα αυτοδιοικητικά,να παραπλανήσει την κοινή γνώμη για την προκλητικά αδιάφορη συμπεριφορά του όλο αυτό το διάστημα, στην αναζήτηση από κοινού λύσεων και στο θέμα που υπάρχει για το κορεσμένο δίκτυο και τους κινδύνους που προκύπτουν για τα έργα του Δήμου Άργους Ορεστικού,όπως και για όλα τα άλλα θέματα που θα μπορούσαμε να έχουμε μια συνεργασία για την ευημερία της περιοχής !

Τώρα ήρθε η ώρα ο κ.Δήμαρχος δημόσια να ανασκευάσει και να αποκαταστήσει το τρωθέν κύρος του.Έχει την πολιτική γενναιότητα?