Αποχαιρετιστήρια Επιστολή Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας  Υποστράτηγου ε.ο.θ. Θωμά Νέστορα

Έπειτα από 40 χρόνια υπηρεσίας στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων, αποστρατεύομαι με τον βαθμό του Υποστρατήγου και αποχωρώ από την θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας και από την Ελληνική Αστυνομία.

Κλείνει ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου, το οποίο αφιέρωσα στην Ελληνική Αστυνομία με αξιοπρέπεια, τιμιότητα και σεβασμό. Κατά την διάρκεια της μακρόχρονης πορείας μου στην Ελληνική Αστυνομία, παρέμεινα σταθερός στις αρχές και στις αξίες μου με διάθεση υψηλής προσφοράς στην κοινωνία και στον άνθρωπο.

Αποχωρώ ικανοποιημένος έχοντας ήσυχη τη συνείδησή μου, ότι ανταποκρίθηκα όσο το δυνατόν περισσότερο στις ανάγκες των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας.

Σ’ αυτή την μακρόχρονη πορεία μου είχα συνοδοιπόρους συναδέλφους άξιους και ικανούς, ανεξαρτήτως βαθμού και θέσεως, οι οποίοι μου παρείχαν αμέριστα την υποστήριξή τους με την εργατικότητα, τον επαγγελματισμό και το φιλότιμό τους, και θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά γι΄αυτό, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουν με την ίδια διάθεση και ζήλο το δύσκολο έργο τους, διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην Ηγεσία του Σώματος για τη μέχρι σήμερα εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και στις θρησκευτικές, πολιτικές, δικαστικές και στρατιωτικές Αρχές, στις συνδικαλιστικές ενώσεις, στους διάφορους φορείς και στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. της Δυτικής Μακεδονίας για την αγαστή συνεργασία μας.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την σύζυγό μου και τα δύο μου παιδιά, που μου συμπαραστάθηκαν και με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Εύχομαι σε όλους μέσα από την καρδιά μου ατομική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία, προκοπή και κάθε καλό.

 

Με εκτίμηση

Θωμάς ΝΕΣΤΟΡΑΣ

Υποστράτηγος ε.ο.θ.