Περίεργες αντιλήψεις περί της ελευθερίας του λόγου και της δημοσίας κριτικής διακατέχουν την Αντπεριφέρεια Καστοριάς, (δείτε εδώ) η οποία, προφανώς, από έλλειψη αντεπιχειρημάτων σε μείζονα ζητήματα της αρμοδιότητάς της, καταφεύγει σε πρακτικές άλλων εποχών (και άλλων καθεστώτων…) για να επιβάλλει την άποψή της!

Αυτή την φορά στο στόχαστρο της επιθετικής ρητορικής, που ασκεί τελευταία η Αντιπεριφέρεια, βρέθηκαν οι εκπρόσωποι της ελάσσονος μειοψηφίας στο Π.Σ., Γεωργία Ζεμπιλιάδου και Απόστολος Τζώτζης, επειδή… τόλμησαν να θίξουν το “τοτέμ” της περιφερειακής αρχής στην Καστοριά, που ακούει στο όνομα “Φράγμα του Νεστορίου”!

Και σαν άλλοι “φύλαρχοι” της φυλής των… αρίστων, έσπευσαν να αναθεματίσουν τους τολμητίες περιφερειακούς συμβούλους κατηγορώντας τους ως… “καταστροφολόγους”, λες και προκάλεσαν εκείνοι την αδράνεια τόσων χρόνων στην… εκτέλεση του Φράγματος!

Επειδή, όμως όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, καλό είναι κάποιοι να κοιτάξουν στο τι αφήνουν πίσω τους, πριν αποφασίσουν να συκοφαντήσουν τους άλλους, για πράγματα που βαρύνουν τους ίδιους…

Και ο νοών, νοείτω…

Από τις Γκρίζες Ζώνες της Καστοριανής Εστίας