Έληξε η θητεία του Γρηγόρη Χάτσιου στην Διοίκηση του Νοσοκομείου Καστοριάς

Με ανάρτησή του στο facebook ο μέχρι τώρα Διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς Γρηγόρης Χάτσιος, γνωστοποιεί την λήξη της θητείας του στην Διοίκηση του Νοσοκομείου Καστοριάς

Στις 14/1/2023, η τριετής θητεία μου στην θέση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς έφτασε στο τέλος της.
Μια ασύλληπτα δύσκολη περίοδος, εξ ολοκλήρου μέσα στον εφιάλτη της πανδημίας, την οποία αντιμετωπίσαμε με απόλυτη επιτυχία παρέχοντας στους πολίτες τις ποιοτικότερες δυνατόν υπηρεσίες υγείας.
Όντας σε αυτοδίκαια παράταση (μέχρι το διορισμό νέου Διοικητή) ασκώ κανονικά τα καθήκοντα μου, ώστε να παραδώσω το Νοσοκομείο στην καλύτερη, ίσως, φάση της ιστορίας του, τιμώντας αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους είναι συνοδοιπόροι σε αυτό το έργο.
Κυρίως όμως κρατώ την αγάπη και την αναγνώριση από εσάς, τους συμπολίτες μου, που αποτελεί για μένα πηγή δύναμης και αισιοδοξίας.
Υ.Γ. Η δημοσίευση αυτή κρίθηκε απαραίτητη λόγω της διασποράς διάφορων φημών.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "2020 2021 2022 Στις 14/1/2023, η τριετής θητεία μου στην θέση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς έφτασε στο τέλος της. Μια ασύλληπτα δύσκολη περίοδος εξ ολοκλήρου μέσα Όντας αυτοδίκαιη παράταση (μέχρι διορισμό έουΔιοικητή) ασκώ στον φιάλτη πανδημίας οποία κανονικά καθήκοντα ταραδώσυ Νοσοκομείο στην με απόλυτηε επιτυχία παρέχοντας στους πολίτες τις καλύτερη, ίσως. κάση στορίας OU, τιμώντας αυτούς που ποιοτικότερες ουνατόν υπηρεσίες υγείας. εμπιστεύτηκαν από βάθη καρδιάς μου όλους όσους υπήρξαν συνοδοιπόροι αυτό έργο."