Σοβαρές καταγγελίες από ξενοδόχους των Γρεβενών,  για κατασχέσεις ξενοδοχειακών μονάδων από το fund του βουλευτή Πάτση.

Ευρεία σύσκεψη για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Δυτική Μακεδονία, πραγματοποιήθηκε σήμερα με την παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργου Διδασκάλου και του Διοικητή του ΔΥΠΑ Σπυρίδωνα Πρωτοψάλτη.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ενυδρείου Καστοριάς, συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων του Τουρισμού και του Πολιτισμού από την Δυτική Μακεδονία.

Εντύπωση προκάλεσαν οι σοβαρότατες καταγγελίες των ξενοδόχων από τα Γρεβενά, οι οποίοι αποκάλυψαν ότι αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες της Βασιλίτσας έχουν περάσει στα χέρια του fund που διαχειρίζεται ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης.

Αμέσως μετά η υφυπουργός με δηλώσεις της στα τοπικά ΜΜΕ τόνισε ότι:

“Δεν είναι τυχαία αυτή η επιλογή γιατί ο Πρωθυπουργός σήμερα και αύριο θα βρίσκεται στην Δυτική Μακεδονία για να παρουσιάσει ένα αναπτυξιακό σχέδιο το οποίο αφορά στους Νομούς και προφανώς, δίνει μεγαλύτερη έμφαση σε όλα αυτά τα έργα υποδομών, αλλά και όλα τα έργα που αφορούν στο κάθε Υπουργείο που έχει εμπλακεί σε αυτό το πολύ σημαντικό στοίχημα μιας  περιοχής η οποία και έχει στενάξει,έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με τις πολλαπλές κρίσεις.

Δεν θα εξωραΐσουμε την κατάσταση. Βλέπουμε προφανώς ότι το μεγάλο στοίχημα είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας καλά αμειβόμενων και κυρίως μέσω καινούργιων επενδύσεων”

Δείτε το βίντεο