Μεγάλο το ενδιαφέρον για την Καστοριά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Ισραήλ

Πολλές και σημαντικές επαφές με ταξιδιωτικούς πράκτορες και φορείς του Τουρισμού του Ισραήλ είχε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού – Πολιτισμού, Σάκης Ρήμος, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού IMTM 2023 στοΤελ Αβίβ, όπου ο Δήμος Καστοριάς συμμετείχε ως συνεκθέτηςστοπερίπτεροτηςΠεριφέρειαςΔυτικήςΜακεδονίας.

Η παρουσία της Καστοριάς στην Έκθεση προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός ότι πολλοί ταξιδιωτικοί πράκτορες, αλλά και μεμονωμένες ομάδες ιδιωτών, έχουν ήδη προγραμματίσει εκδρομές στην Καστοριά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Από το περίπτερο της Περιφέρειας πέρασαν,επίσης, και πολλοί κάτοικοι του Ισραήλ που είχαν ήδη επισκεφθεί την περιοχή μας στο παρελθόν, αποκομίζοντας πολύ καλές εντυπώσεις και οι οποίοι εξέφρασαν τη βούληση να ταξιδέψουν ξανά στην Καστοριά.

«Ο τουρισμός είναι ένας τομέας που παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη στην περιοχή μας, γεγονός που είναι πολύ θετικό. Ο Δήμος Καστοριάς επενδύει πολλά στον τουρισμό, με στόχο την τόνωση της τοπικής οικονομίας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό», σημείωσε, μετά το πέρας της Έκθεσης, ο κ. Ρήμος, τονίζοντας πως η προσπάθεια για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Καστοριάς θα συνεχιστεί με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς.

Στην Έκθεση διανεμήθηκε έντυπο υλικό, το οποίο προετοιμάστηκε ειδικά για τη συγκεκριμένη αποστολή, στην Εβραϊκή γλώσσα.