Θρίλερ με το “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο της Καστοριάς!

Ονόματα μπαίνουν – βγαίνουν, κόσμος πάει κι έρχεται…

Μεγάλη κινητικότητα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην μονοεδρική της Καστοριάς αλλά αποτέλεσμα μηδέν.  Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα περιμένουμε ακόμα αρκετό χρόνο μέχρι να βγει λευκός καπνός από το Μαξίμου.

Όλα ξεκίνησαν από την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διεμβολίσει τον χώρο της κεντροαριστεράς στην Καστοριά ως αντιστάθμισμα στις (αναπόφευκτες) διαρροές προς τα δεξιά. Κάτι που ενισχύει την υποψηφιότητα της Αγνής Κανδύλη, το όνομα της οποίας επανήλθε τελευταία στο προσκήνιο, ύστερα από μια περίοδο προσωρινής απόσυρσης.

Ενώ όπως όλα δείχνουν κατοχυρώνει μια θέση στο ψηφοδέλτιο και ο Βασίλης Τσιφλικιώτης, ως εκπρόσωπος της ανανεωτικής τάσης και με πολύ καλές επιδόσεις στις εκλογές του 2019.

Από τους δύο “μονομάχους” Ζήση Τζηκαλάγια και Μαρία Αντωνίου αν υποτεθεί ότι ο ένας καταλαμβάνει εξ  οφίτσιο μια θέση στο ψηφοδέλτιο τότε ο άλλος θα κληθεί να παίξει τον ρόλο της Ιφιγένειας, προκειμένου να πνεύσει ούριος άνεμος στα δημοσκοπικά ποσοστά του κόμματος στην Καστοριά που σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις βρίσκονται… αγκυροβολημένα μεταξύ  30 έως 35%

Και ο νοών νοείτω…