Καστοριά: Απίστευτο! Σταμάτησαν την παρέαση για να ελέγξουν τους μαθητές της μπάντας αν είναι ασφαλισμένοι!!!

Ένα απίστευτο περιστατικό, που εξόργισε τον κόσμο, συνέβη πριν από λίγο στην Καστοριά, όταν υπάλληλοι της Επιθεώρησης Εργασίας, προφανώς ύστερα από ανώνυμη καταγγελία, σταμάτησαν  την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, πριν ξεκινήσει, για να ελέγξουν τα μέλη της μπάντας, που οι περισσότεροι είναι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου, αν είναι ασφαλισμένοι ως εργαζόμενοι!!!

Το γεγονός, πέρα από το φαιδρό του πράγματος, προκάλεσε ανησυχία στον κόσμο και αμηχανία στους μικρούς μαθητές του Ωδείου, που δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν, τι σημαίνει να βρεθείς αντιμέτωπος σ΄ αυτή την ηλικία, με την αθάνατη Ελληνική γραφειοκρατία!

Στο θέμα δόθηκε λύση προσωρινά, μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Γιάννη Κορεντσίδη, ο οποίος όμως φανερά εκνευρισμένος, έδειξε ότι δεν είναι διατεθειμένος να το αφήσει  να περάσει έτσι. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιο γεγονός. Μόλις πριν από λίγες μέρες είχε προηγηθεί “έλεγχος”  από την Πολεοδομία για την πλωτή εξέδρα που τοποθετήθηκε στην μέση της λίμνης πάνω στην οποία γνωστή πιανίστρια απέδωσε μουσικές μελωδίες για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ που κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο.