Μεγάλες ανακατατάξεις προβλέπονται στη “γαλάζια” λίστα της Καστοριάς, αν κρίνουμε από τα δημοσκοπικά ευρήματα που κυκλοφορούν στα κομματικά επιτελεία και αναμένεται να επηρεάσουν τις τελικές αποφάσεις, για την επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο.

Μέχρι τώρα τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούσαν “Τζογάριζαν” με τον ένα (ή την μία) από τους τέσσερις που θα βρεθεί εκτός λίστας λόγω μονοεδρικής!

Από τώρα και στο εξής, όμως, θα πρέπει να “ποντάρουν” στον έναν, εκτός… λίστας, που θα “εισβάλει” στην λίστα, για να εκτοπίσει τους δύο από τους τέσσερις!

Και τούτο, διότι, σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, που διενεργεί μεγάλη δημοσκοπική εταιρεία στην Καστοριά, για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας, κανείς από τους τέσσερις μέχρι στιγμής εν δυνάμει υποψήφιους, δεν είναι σε θέση να ανακόψει την ραγδαία πτώση, των ποσοστών του κόμματος στο άλλοτε “γαλάζιο κάστρο” της Δυτικής Μακεδονίας!

Έτσι επιλέχθηκε (αναγκαστικά) να μπει στην διαδικασία των δημοσκοπήσεων και ένα πέμπτο πρόσωπο από τον χώρο, που, όπως δείχνουν οι μετρήσεις, προηγείται και με διαφορά έναντι των άλλων….

Ίνα επιβεβαιωθεί η ρήση του ευαγγελίου: “Και οι έσχατοι έσσονται πρώτοι”… Όπως και το αντίστροφο…

 

Από τις Γκρίζες Ζώνες της Καστοριανής Εστίας