Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχική Ελλάδα Καιρός Νέα επιδείνωση το επόμενο διήμερο: Τι καιρό θα κάνει την 25η Μαρτίου

Νέα επιδείνωση το επόμενο διήμερο: Τι καιρό θα κάνει την 25η Μαρτίου

Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας έρχεται Τρίτη και Τετάρτη, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη ενώ, για την 25η Μαρτίου ο καιρός προβλέπεται αίθριος.

Με καλές καιρικές συνθήκες ξεκινάει η εβδομάδα για τη χώρα μας, με άνοδο της θερμοκρασίας και εξασθένηση των ανέμων. Για σήμερα Δευτέρα 20/3 θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια στις περισσότερες βροχές, με εξαίρεση την Κρήτη, όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς και μεγάλης έντασης στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία αργά το μεσημέρι στους 18-20 βαθμούς.

Στην Αττική καλός καιρός με ήλιο, προς το απόγευμα αραιές συννεφιές που δεν θα προβληματίσουν. Το θερμόμετρο στους 20 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη ήλιος και η θερμοκρασία θα φλερτάρει με τους 18 βαθμούς αργά το μεσημέρι.

Ένα κύμα κακοκαιρίας έρχεται Τρίτη και Τετάρτη, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, με βροχές από τα δυτικά προς τα ανατολικά, που όμως δεν θα προβληματίσει, απλά θα κάνει πιο μουντό τον καιρό. Την Τετάρτη απομακρύνονται τα φαινόμενα. Την 25η Μαρτίου ο καιρός θα είναι πολύ καλός, με ανεβασμένες θερμοκρασίες, «κατάλληλος καιρός για αποδράσεις», όπως είπε ο γνωστός μετεωρολόγος.