Τουριστικό γραφείο της Φλώρινας “κρέμασε” τους μαθητές τουΑμυνταίου και χάνουν την πενθήμερη εκδρομή στην Κρήτη!

Πρωτοφανείς καταστάσεις στο Αμύνταιο με την εκδρομή των 50 περίπου  μαθητών της Γ’ Λυκείου του τοπικού ΓΕΛ,καθώς,σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia,το τουριστικό γραφείο της Φλώρινας τους “κρέμασε ” και,πλέον,φαίνεται πως δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η πενθήμερη εκδρομή τους στην Κρήτη!

Μάλιστα,το εν λόγω γραφείο εισέπραξε ήδη το ποσό των 22.000 ευρώ από τα παιδιά,αλλά επικαλέστηκε αδυναμία εξεύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων!

Πλέον, η εκδρομή των παιδιών είναι στον “αέρα”,με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να κινούνται ήδη νομικά κατά του συγκεκριμένου πρακτορείου της Φλώρινας, με την επωνυμία “Giatrakas Travel”.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Αμυνταίου, η ιδιοκτησία του εν λόγω τουριστικού γραφείου αρνείται μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης να τους επιστρέψει το σύνολο του ποσού, παρά μόνο 6.000 από τις 22.000 ευρώ.

Οι ίδιοι έχουν έρθει σε συμφωνία με άλλο, γνωστό τουριστικό γραφείο της Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο, έστω και την τελευταία στιγμή, δέχεται να οργανώσει την εκδρομή, αλλά, φυσικά και δικαιολογημένα, ζητά και το ανάλογο χρηματικό ποσό.

Οι μαθητές της Γ’ Τάξης του ΓΕΛ Αμυνταίου, με ανάρτηση στο Facebook, αναφέρουν:

 

kozanimedia.gr