«Είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε» – Τι λένε οι Δήμαρχοι που επέστρεφαν από Καστοριά μετά τη φωτιά στο αυτοκίνητο

Επέστρεφαν από κηδεία στην Καστοριά

Τους στίχους του τραγουδιού του Νίκου Πορτοκάλογλου «γιατί, ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Δήμαρχος Αμφίκλειας Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή μετά την περιπέτεια που βίωσε, με τη Δήμαρχο Στυλίδας Βιργινία Στεργίου και Δομοκού Μπάμπη Λιόλιου, κατά την επιστροφή τους από την Καστοριά, όπου βρέθηκαν για την κηδεία του πατέρα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών.

Όπως σημειώνει η Δήμαρχος Αμφίκλειας Ελάτειας, «πιο δυνατοί βγήκαμε και εμείς από το ατυχές συμβάν που είχαμε καθώς η αγάπη και το ενδιαφέρον όλων σας μας έδωσε δύναμη».

Με την ανάρτηση της η κ. Στιβακτή ευχαριστεί τους διερχόμενους οδηγούς για τη βοήθεια τους αλλά και όσους έσπευσαν να της συμπαρασταθούν με τα «εκατοντάδες τηλέφωνα και μηνύματα συμπαράστασης», ζητώντας παράλληλα «ένα μεγάλο συγνώμη για το καρδιοχτύπι που προκαλέσαμε σε όσους μας αγαπάνε».

Το ηθικό δίδαγμα, όπως το περιγράφει η Δήμαρχος Αμφίκλειας Ελάτειας, είναι πως «η ζωή μας μπορεί να αλλάξει στο λεπτό για αυτό ζήστε σαν να είναι το τελευταίο σας λεπτό….Αλλά τελικά είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε».

Μετά το συμβάν, συμπληρώνει η Αθανασία Στιβακτή, «οι αγαπημένοι μας συνάδερφοι φρόντισαν να μας απαλύνουν το πόνο με μία φωτογραφία, αλλά και να μας φτάσουν στον προορισμό μας».

Από την πλευρά της η Δήμαρχος της Στυλίδας Βιργινία Στεργίου τόνισε πως «Πράγματι η αγάπη του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Βγήκαμε απο αυτή την άτυχη συγκυρία πιο δυνατοί και έτοιμοι να πέσουμε στη μάχη για να πετύχουμε όλα όσα προγραμματίσαμε και να ολοκληρώσουμε όσα έχουμε ξεκινήσει. Ευχαριστούμε πολύ».

Πηγή: lamiareport