Έμεινε από ρεύμα και πάλι το Intercity – «Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε»

Όλα δείχνουν πως συνεχίζονται τα προβλήματα στο σιδηρόδρομο

Νέα προβλήματα με το σιδηροδρομικό δίκτυο έρχονται στο φως καθώς σύμφωνα με νέα αποκάλυψη το Intercity έμεινε και πάλι από ρεύμα, όπως κατήγγειλε επιβάτης.

Συγκεκριμένα, η επιβατική αμαξοστοιχία από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη χθες το απόγευμα συνάντησε προβλήματα λίγο πριν τη Λάρισα.

«Ξαφνικά λίγο έξω από τη Λάρισα το τρένο σταμάτησε. Είχε πέσει το ρεύμα, έσβησαν τα φώτα και δεν ξέραμε τι γινόταν. Όπως ρώτησα και το πλήρωμα, είπαν ότι ήταν πρόβλημα ηλεκτροδότησης και περιμέναμε πάνω από 30 λεπτά», δήλωσε στο MEGA ο κος Μήνας, επιβάτης της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι επιβάτες, υπήρξε πρόβλημα στο ηλεκτροδοτικό δίκτυο του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί για τουλάχιστον 30 λεπτά η αμαξοστοιχία.

«Δεν μάθαμε ακριβώς τι έγινε. Μας είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο δίκτυο του ΟΣΕ και το πλήρωμα το ίδιο ήταν αρκετά ανήσυχο. Θα ανοίξουν οι πόρτες πουθενά και θα κατέβουμε, θα έρθει λεωφορείο να μας πάρει να μας πάνε Λάρισα και από εκεί Θεσσαλονίκη; Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε», συμπλήρωσε ο επιβάτης.