Πτολεμαϊδα: Εξιχνίαση απόπειρας κλοπής από μέλη εγκληματικής ομάδας

Εξιχνιάσθηκε απόπειρα κλοπής που τελέστηκε στην Πτολεμαΐδα από μέλη της εγκληματικής ομάδας, τα οποία συνελήφθησαν προ τετραημέρου στην πόλη της Κοζάνης για -3- διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών οικιών

 

Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας, σχετικά με τη δράση της εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας είχαν συλληφθεί την 23-04-2023 στην Κοζάνη για -3- διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών (σχετικό το από 24-04-2023 Δελτίο Τύπου) εξιχνιάσθηκε χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, ακόμη μία περίπτωση απόπειρας κλοπής οικίας που διαπράχθηκε προ εικοσαημέρου στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

 

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος δύο μελών της εγκληματικής ομάδας, ηλικίας 24 και 31 ετών, ενώ αναζητούνται να ταυτοποιηθούν και τα στοιχεία δύο ακόμη ατόμων.

 

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι τις βραδινές ώρες της 06-04-2023 εισήλθαν εντός οικίας 60χρονης ημεδαπής στην Πτολεμαΐδα και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από το εσωτερικό της οικίας χρήματα και διάφορα τιμαλφή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν καθόσον έγιναν αντιληπτοί. Στη συνέχεια απομακρύνθηκαν από την οικία, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό και συνεπιβάτη δύο άγνωστα άτομα και αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.