Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 34χρονος μητροκτόνος της Χαλκηδόνας – Εντοπίστηκε στην Τούμπα

Συνελήφθη ο 34χρονος μητροκτόνος της Θεσσαλονίκης, καθώς εντοπίστηκε στην Τούμπα μετά από έρευνες σχεδόν 2 μηνών από τις Αρχές, κατά τις οποίες εκτιμούσαν ότι θα μπορούσε να είχε βάλει τέλος στη ζωή του μετά το έγκλημα που διέπραξε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις Αρχές, ο 34χρονος μητροκτόνος εντοπίστηκε σε υπαίθριο χώρο της Τούμπας και συνελήφθη. Θεωρούν πως περιπλανιόταν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3 Μαρτίου, όταν η 71χρονη μητέρα του 34χρονου σκοτώθηκε από τα ίδια του τα χέρια. Υπήρχαν φόβοι ότι ο ίδιος μπορεί να είχε δώσει τέλος στη ζωή του, επειδή είχε αφήσει ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο σπίτι που έμενε με τη μητέρα του.

Μάνα και γιος ζούσαν για χρόνια μαζί και ανέβαιναν ένα Γολγοθά που οι περισσότεροι γνώριζαν. Η αδικοχαμένη γυναίκα προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί επί 17 ολόκληρα χρόνια και του ζητούσε να αποκτήσει παιδιά για να «δει εγγόνια» και η ίδια.

«Είμαστε όλοι σε σοκ από τη μέρα που έγιναν όλα αυτά και προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί. Είναι πολύ θλιβερό και τραγικό όλο το γεγονός. Δεν είμαστε καθόλου καλά ψυχολογικά, δεν έχουμε αντιληφθεί καν το γεγονός ως πραγματικότητα. Τα έχουμε αφήσει όλα στην αστυνομία και τους εμπιστευόμαστε», είχε δηλώσει συγγενής τους στο newsit.gr.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης