Καστοριά: Διακοπές ρεύματος Κυριακή και Δευτέρα

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες λόγω συντήρησης του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14-05-2023

Α) ΑΠΟ 07:00 ΕΩΣ 10:00 ΣΤΟ Δ/Δ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΛΗ -ΧΛΟΗΣ-ΕΠΑΛ-ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ-ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΣΟΥΤΗ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ-ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ -ΚΕΦΑΛΑΡΙ-ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ-ΤΟΙΧΙΟ-ΟΞΥΑ-ΒΥΣΣΙΝΙΑ-ΠΟΛΥΚΕΡΑΣΟΣ-ΑΠΟΣΚΕΠΟΣ-Ν. ΟΙΚΙΣΜΟΣ-ΜΕΛΑΣ (ΑΝΩ-ΚΑΤΩ) ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ-Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΡΕΣΤΕΙΩΝ-HOTEL ESPEROS-CALMA-ΕΔΗΚΑ -ΠΑΠΑΝΑΟΥΜ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΒΙΤΣΙ -ΚΕΡΑΙΑ ΟΤΕ-ΨΑΛΙΔΑ ΚΕΡΑΙΕΣ.

Β) ΑΠΟ 07:00 ΕΩΣ 14:30 ΣΤΟ Δ/Δ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Γ) ΑΠΟ 07:30 ΕΩΣ 10:00 ΣΤΟ Δ/Δ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΙΛΑΚΙ ΕΩΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ (ΕΞΟΔΟΣ) – ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΡΑΟΛΗ ΚΑΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ – Λ. ΝΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΘΕΑ ΑΠΟ ΤΑ Σ.Ο.Α. ΕΩΣ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΒΟΥΝΟΥ (ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ).

ΔΕΥΤΕΡΑ 15-05-2023

Α) ΑΠΟ 08:00 ΕΩΣ 12:00 ΣΤΟ Δ/Δ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ, ΠΕΡΙΟΧΗ: ΟΙΚΙΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΩ ΝΕΣΤΟΡΙΟ.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα ,το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής .
Για αυτό το λόγω οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα .
Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς η άλλα στοιχεία δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται επί του εδάφους γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος .