► Μέγα σφάλμα η επιλογή της ημερομηνίας των εκλογών!

Μεγάλο λάθος θα αποδειχθεί – να μου το θυμηθείτε – η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας των εκλογών από τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν, σύμφωνα με τις στατιστικές, στους δύο από τους τρείς Έλληνες δεν φτάνει ο μισθός για ψώνια πέρα από τις 20 του μήνα κι εκείνοι είναι υποχρεωμένοι να πάνε στις κάλπες 21 Μαίου με άδειο στομάχι….

Ενώ αν ψήφιζαν στις αρχές του μήνα, δηλ. στον πρώτο ζωδιακό κύκλο, είναι αστρολογικά επιβεβαιωμένο ότι θα ήταν διαφορετική η συμπεριφορά των ψηφοφόρων απέναντι στην Νέα Δημοκρατία απ’ ότι θα είναι ενδεχομένως τώρα που θα ψηφίσουν με… άδειες τσέπες!

Το πρόβλεψε άλλωστε κι ο Λεφάκης….
Το ίδιο ισχύει και για την προγραμματισμένη προεκλογική περιοδεία του στις 16 του μήνα στην Καστοριά, όπου θα βρει τα καλοριφέρ να καίνε στο φούλ, ενώ το επίδομα θέρμανσης μας έχει… εγκαταλείψει από το τέλος του προηγούμενου μήνα!
Το πρόβλεψε άλλωστε και η Σούζη….

Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα και για εμάς και για την κυβέρνηση, αν βλέπαμε τους δύο αυτούς μελλοντολόγους στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τον Θεοδωρικάκο, που ποτέ δεν πέφτει έξω στα exit poll. Εκτός από εκείνο που επιχείρησε να κάνει με τα παλιά στελέχη του κόμματος προχθές στην Διποταμία και δεν του βγήκε….

Από τις Γκρίζες Ζώνες της Καστοριανής Εστίας