Τα εγκαίνια του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, τα εγκαίνια του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς στην θέση του πρώην στρατοπέδου “Μαθουδάκη”.

Στην τελετή των εγκαινίων στην οποία χοροστάτησε ο σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικος, παραβρέθηκε σύσσωμη η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με επικεφαλής τον γ.γ. του Υπουργείου κ. Καραμαλάκη. Καθώς επίσης παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης, ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Γιάννης Κορεντσίδης, η αντιπεριφερειάρχης κ. Δέσποινα Κοζατσάνη, υποψήφιοι βουλευτές όλων των κομμάτων και πλήθος προσκεκλημένων.

Στον χαιρετισμό του ο υπουργός κ. Θεοδωρικάκος, αναφέρθηκε στο ιστορικό των διαδικασιών που ξεκίνησαν το 2005 για να φτάσουμε στο τέλος του 2019 όταν πλέον ξεκίνησε η κατασκευή του κτηρίου. Παραλείποντας βέβαια οποιαδήποτε αναφορά στις  ενέργειες της βουλευτού του Σύριζα Ολυμπίας Τελιγιορίδου, επί των ημερών της οποίας έγινε η θεμελίωση του μεγάρου και η έναρξη της κατασκευής του.