Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Αρχική Κόσμος Ισημερινός: Πέθανε η γυναίκα που είχε «ξυπνήσει» μέσα στο φέρετρο

Ισημερινός: Πέθανε η γυναίκα που είχε «ξυπνήσει» μέσα στο φέρετρο

Νοσηλευόταν στην εντατική και πέθανε από εγκεφαλικό ύστερα από επτά μέρες.

Μια 76χρονη γυναίκα στον Ισημερινό που αιφνιδίασε τους συγγενείς της χτυπώντας το φέρετρό της λίγες ώρες πριν από την κηδεία της, πέθανε ύστερα από επτά ημέρες στην εντατική.

Σύμφωνα με τον Guardian, το υπουργείο Υγείας του Ισημερινού επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή του ότι η Μπέλα Μοντόγια πέθανε από ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο αφότου πέρασε μια εβδομάδα στην εντατική. Πρόσθεσε ότι ήταν υπό «διαρκή επιτήρηση», αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιατρική έρευνα γύρω από την υπόθεση.

Η οικογένεια της νεκρής προτίθεται να μην αφήσει την υπόθεση να περάσει έτσι, καθώς ο γιος της, είπε ότι δεν έχει λάβει ακόμη καμία αναφορά από τις αρχές σχετικά με την ιατρική εξήγηση του τι συνέβη. Πρόσθεσε ότι η αδερφή της νεκρής γυναίκας παραπονέθηκε επίσημα για το περιστατικό, προσπαθώντας να εντοπίσει αρχικά τον γιατρό που την κήρυξε νεκρή.

Ειδική επιτροπή θα επανεξετάσει τον τρόπο με τον οποίο το νοσοκομείο εκδίδει πιστοποιητικά θανάτου, δήλωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας την περασμένη εβδομάδα.

Η σορός της Μπέλα Μοντόγια, η οποία ήταν συνταξιούχος νοσοκόμα, βρίσκεται στο ίδιο γραφείο τελετών όπου «ξύπνησε». Ο γιος της είπε στο AP ότι θα ταφεί σε δημόσιο νεκροταφείο.

real.gr