Μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία με τις Κούπες για το Γηροκομείο Καστοριάς

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Γηροκομείου Καστοριάς Λάζαρου & Αθηνάς Ρίζου, σας προσκαλούν στην φιλανθρωπικού χαρακτήρα μουσική εκδήλωση του Ιδρύματος, με το Καστοριανό συγκρότημα «ΚΟΥΠΕΣ», την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 και ώρα 21:00, στο Δημοτικό Θέατρο Βουνού Καστοριάς.

Οι Κούπες είναι μία εξαμελής μπάντα που ακροβατεί ανάμεσα στο ροκ και την παράδοση. Έχει στο ενεργητικό της δύο άλμπουμ. Στο πρώτο άλμπουμ συμμετείχε ο Άλκης Κεχαγιάς των Μέμφις. Στο δεύτερο άλμπουμ συμμετείχαν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Τζώρτζια Κεφαλά των Μπλε. Οι Κούπες ξεκίνησαν το 2018 περίπου και από τότε έχουν πολλά live στο ενεργητικό τους παρέα με καλλιτέχνες όπως  Γ.Αγγελάκας, o Αλκίνοος Ιωαννίδης , Ματούλα Ζαμάνη, Vic, Planet of zeus κ.ά.

Στα live τους πέρα απ τα δικά τους κομμάτια ,παρουσιάζουν και πασίγνωστες διασκευές, παιγμένες μ έναν ιδιαίτερο μοναδικό τρόπο που ξεσηκώνουν το ακροατήριο. Από  τη μία το κλαρίνο και η γκάιντα να πρωταγωνιστούν και απ την άλλη οι ηλεκτρικές κιθάρες ,μαζί με το μπάσο και τα τύμπανα να «γκρουβάρουν» σε ροκ ρυθμούς, σε παρακινούν να ακολουθήσεις αυτήν την μοναδική ενέργεια ,παρέα με την υπέροχη φωνή της Φρειδερίκης που είναι η νέα φωνή της μπάντας εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος.