Πρωτοφανής  επίθεση  του υποψήφιου δημάρχου Καστοριάς  Γρηγόρη  Γρηγοριάδη  κατά των τοπικών μέσων ενημέρωσης!

Πρωτοφανή επίθεση με αήθεις χαρακτηρισμούς και δηλητηριώδη υπονοούμενα, εξαπέλυσε,  άνευ λόγου και αιτίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς κ. Γρηγόρης Γρηγοριάδης εναντίον των τοπικών μέσων ενημέρωσης,  με ανάρτηση  στο προφίλ του  (η οποία δυστυχώς αναπαράχθηκε απερίσκεπτα από ορισμένα από αυτά), όπου μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής:

«Προχωρούμε κόντρα στην τοξικότητα, στις υποσχέσεις  χωρίς αντίκρισμα, στον λαϊκισμό και στην προπαγανδιστική παραποίηση της πραγματικότητας από εντεταλμένα ΜΜΕ της σημερινής δημοτικής αρχής»!    

Δηλαδή  κατά τον κ. Γρηγοριάδη υπάρχουν στην Καστοριά ΜΜΕ που αυταπόδεικτα   εκτελούν εντεταλμένη (προπαγανδιστική)  υπηρεσία παράνομα,  δια ίδιον όφελος;

Αν ναι, τότε γιατί δεν βγαίνει ο ίδιος δημόσια  να κατονομάσει αυτά τα « μίσθαρνα» όργανα που αμαυρώνουν τον χώρο. Αντί να κρύβεται πίσω από γενικεύσεις και  το γνωστό «τσουβάλιασμα» των πάντων, ρίχνοντας  λάσπη στον ανεμιστήρα επί δικαίων και αδίκων!

Θα περίμενε κάποιος περισσότερη γενναιότητα και ευθυκρισία από έναν πρώην στρατηγό και επίδοξο διεκδικητή του δημαρχιακού θώκου, όταν πρόκειται για τέτοια νοσηρά φαινόμενα που αμαυρώνουν τον δημόσιο βίο. Αλλά και παράλληλα που  μπορεί να σπιλώσουν άδικα τόσες υπολήψεις ανθρώπων που επιτελούν με αξιοπρέπεια το καθήκον τους.

‘Όταν μάλιστα ο ίδιος επαγγέλλεται  ότι «θα φέρουμε με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια την μεγάλη αλλαγή στον Δήμο Καστοριάς», είναι τουλάχιστον υποκριτικό να χρησιμοποιεί  τέτοια φθηνά επιχειρήματα για να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους!

Ενώ θα έπρεπε, ως πρώην στρατηγός, να γνωρίζει ότι οι μάχες δίνονται επί του πεδίου και όχι σκιαμαχώντας  με… ανεμόμυλους.

Για να μη επιβεβαιωθεί, για μια ακόμα φορά, ο Τζωρτζ Κλεμανσώ όταν έλεγε ότι: «Ο πόλεμος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την εμπιστευτούμε στους στρατηγούς»!

Δείτε την ανάρτηση