Κοζάνη: Ουρές για τις νέες ταυτότητες… «πριν έρθει το τσιπάκι» -Ξενυχτούν έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο

Μεγάλες ουρές σχηματίζονται καθημερινά έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, από δεκάδες κόσμου που αιτούνται την έκδοση ταυτοτήτων, προκειμένου να… γλιτώσουν τις νέες ψηφιακές ταυτότητες που θα εκδίδονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει το kozanimedia, οι περισσότεροι θεωρούν πως στις νέου τύπου ταυτότητες θα υπάρχει…τσιπάκι που θα εντοπίζει ανά πάσα στιγμή τον κάτοχο της ταυτότητας, υιοθετώντας τις θεωρίες που διακινούνται από παραθρησκευτικούς κύκλους και άλλες ομάδες στο διαδίκτυο.

 

Φυσικά, τα «θύματα» της τραγελαφικής αυτής κατάστασης είναι όσοι και όσες έχουν πραγματική ανάγκη έκδοσης ταυτότητας, είτε επειδή επιθυμούν να ταξιδέψουν σε χώρες εξωτερικού είτε επειδή έχουν χάσει τις παλιές.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν και πολίτες που βρέθηκαν σήμερα έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, κάποιοι εξ αυτών ξενύχτησαν στην είσοδο, φτάνοντας στη 1 και στις 2 το πρωί, προκειμένου να προλάβουν την έκδοση ταυτότητας, την ώρα που το προσωπικό στο αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια εξυπηρέτησης.<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/ellada/kozani-oyres-gia-tis-nees-taytotites”>Κοζάνη: Ουρές για τις νέες ταυτότητες… «πριν έρθει το τσιπάκι» -Ξενυχτούν έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο – iefimerida.gr</a></p>