Μια αξέχαστη εκδρομή από την Καστοριά  σε Πόρτο Χέλι και Ερμιόνη!

Μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία έζησαν από 20 έως 26 Αυγούστου όσοι αποφάσισαν να περάσουν τις διακοπές τους στο μαγευτικό Πόρτο Χέλι – Ερμιόνη με την φροντίδα και την άψογη οργάνωση του τουριστικού γραφείου Kalapoutis Tours.

Η αποστολή ξεκίνησε από την Καστοριά το πρωί της Κυριακής 20 Αυγούστου και έπειτα από ένα 7ωρο ταξίδι, μέσω της Ιονίας  Οδού –  μέχρι την γέφυρα Ρίο – Αντίρριο –  και στην συνέχεια της Ολυμπίας Οδού, έφθασε στον προορισμό της το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η διαμονή έγινε σε ένα φιλόξενο ξενοδοχείο της περιοχής και μετά την πρώτη γνωριμία με το μαγευτικό Πόρτο Χέλι, ακολούθησαν μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς της Ερμιονίδας, όπως και κρουαζιέρα σε Ύδρα και Σπέτσες, με την φροντίδα του Χρήστου και της Γεωργίας, που είχε και την επιμέλεια της ξενάγησης στους αρχαιολογικούς  χώρους που επισκέφθηκαν.

Εκτός προγράμματος υπήρχε επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ίδιους  Τύρρανος» και όσοι το «τόλμησαν», αποζημιώθηκαν με το παραπάνω!

Στην επιστροφή έγινε μια 2ωρη στάση στο γραφικό Ναύπλιο με ξενάγηση στους ιστορικούς χώρους της πρώτης πρωτεύουσας του Ελληνικού Κράτους.