Εκλογές : Ανατροπή στο προεκλογικό σκηνικό του Δήμου Καστοριάς

‘Οσο πλησιάζει η Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ημέρα που θα στηθούν οι κάλπες, τόσο το προεκλογικό κλίμα στον Δήμο Καστοριάς επιδεινώνεται και γίνεται πιο «τοξικό», από το άγχος των αντιπάλων να κερδίσουν τις εντυπώσεις στο πεδίο το επικοινωνιακό.

Με αναπόδεικτες καταγγελίες εναντίον των πολιτικών αντιπάλων και δημοσιογράφων, τους οποίους κατονομάζουν προσωπικά αυτή την φορά!

Στο επίκεντρο μιας τέτοιας εκστρατείας, βρέθηκε πρόσφατα ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς Γρηγόρης Γρηγοριάδης, ο οποίος φέρεται ότι ανέλαβε όλο το βάρος της εκλογικής αντιπαράθεσης με τον δήμαρχο και επίσης υποψήφιο Γιάννη Κορεντσίδη, παραβιάζοντας όμως τον κανόνα των ίσων αποστάσεων με τον έτερο συνυποψήφιο Αποστόλη Τσούκα.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι μεταξύ τους έχει συναφθεί ένα άτυπο «μνημόνιο» συνεργασίας, που προβλέπει συμφωνία ανταλλαγής… ψηφοφόρων στη δεύτερη Κυριακή, για όποιον από τους δύο βρεθεί αντιμέτωπος με τον πρώτο στον δεύτερο γύρο.

Υπό την προϋπόθεση όμως ότι ο καθένας από αυτούς, διεκδικεί για τον εαυτό του αυτή την θέση, που θα του επιτρέψει με τις ψήφους του… άλλου να εκλεγεί δήμαρχος!

Αν και αρχικά ο Αποστόλης Τσούκας, άφηνε να διαρρεύσει η πρόθεσή του να στηρίξει τον στρατηγό, που έδειχνε να έχει ένα φαινομενικό προβάδισμα, με στόχο την αφαίρεση της δημαρχίας από τον άσπονδο «φίλο» του Γιάννη Κορεντσίδη!

Στην πορεία όμως, τα πράγματα άλλαξαν… και τα δημοσκοπικά ευρήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν προβάδισμα του Αποστόλη Τσούκα έναντι του Γρηγόρη Γρηγοριάδη, κάτι που αν επιβεβαιωθεί στην πρώτη κάλπη, παραπέμπει σε… στρατηγικό σχέδιο του πρώτου που «έπιασε στον ύπνο» τον στρατηγό!

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς θα αντιδράσει ο στρατηγός και οι υποψήφιοι σύμβουλοί του, σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

‘Η θα κληθεί από τον Α. Τσούκα να τηρήσει απλά την αρχική συμφωνία τους…

Οψώμεθα ….