Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Αρχική Ελλάδα Κοινωνία Τα πρώτα λόγια του φερόμενου πατροκτόνου της Άρτας: «Θα με σκότωνε εκείνος»

Τα πρώτα λόγια του φερόμενου πατροκτόνου της Άρτας: «Θα με σκότωνε εκείνος»

Το θρίλερ της εξαφάνισης πατέρα και γιου έληξε το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο 38χρονος εντοπίστηκε καλά στην υγεία του στην περιοχή Σεργούλα μέσα σε ένα μαντρί της Φωκίδας..

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της Άρτας, όπου – όπως όλα δείχνουν – διαπράχθηκε ένα έγκλημα με θύτη τον γιο και θύμα τον πατέρα.

Ο 38χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας έχει τραύμα από πέτρα στο κεφάλι, αλλά και δαγκωματιές από ζώα.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ένας βοσκός εντόπισε στο μαντρί του τον γιο και κάλεσε την Αστυνομία. Ο 38χρονος βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Έδειχνε να τα έχει χαμένα, ήταν ταλαιπωρημένος, αλλά καλά στην υγεία του.

Μιλώντας στον ALPHA, o βοσκός που εντόπισε τον 38χρονο άνδρα, ο οποίος αγνοούνταν για έξι ημέρες, ανέφερε τα εξής:

«Του είπαν σήκω φύγε να πάρουμε την Αστυνομία και είπε πάρτε την αστυνομία να έρθει να με πάρει. Πήραμε την αστυνομία. Έχουμε μια περιοχή συρματοπλεγμένη, για να μην μπαίνουν τα ζώα. Εκεί τον βρήκαμε. Μας είπε ότι διψάει και πεινάει, ήταν με το κεφάλι κρεμασμένο. Μας είπε η αστυνομία να τον παρακολουθούμε μη φύγει μέχρι να έρθει. Ήταν ήρεμος, δεν φαινόταν για φονιάς. Εκεί που είναι το μαντρί είναι δύσβατο το μέρος, δεν ξέρω πως βρέθηκαν εκεί».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο γιος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον πατέρα του και υπέδειξε το σημείο που βρίσκεται η σορός του.

Οι αστυνομικοί πήγαν τον 38χρονο στο σημείο και τον ρώτησαν τι ακριβώς συνέβη.

Τότε ο 38χρονος φέρεται να τους είπε ότι ο πατέρας του προσπάθησε να τον σκοτώσει με τον ίδιο να αντιδράει και να τον χτυπά με πέτρα στο κεφάλι.