Με τα χέρια στις τσέπες … παρακολουθεί ‘Οσα παίρνει ο άνεμος… !!!

Ένα δυνατό αεράκι  λίγο μετά την παρέλαση, στάθηκε αρκετό για να ανατρέψει τα στέγαστρα της ‘Εκθεσης Τοπικών Προιόντων  στο χώρο του Πάρκου Ολυμπιακής Φλόγας  και να αποκαλύψει την αδυναμία των διοργανωτών να προβλέψουν ότι τέτοια καιρικά φαινόμενα αυτή την εποχή, δεν είναι διόλου απρόβλεπτα.

Πέρα από αυτό όμως, η κατάρρευση των στεγάστρων ήταν και ένα δυνατό τεστ για τα αντανακλαστικά των διοργανωτών, ανάλογα με το αίσθημα ευθύνης ή… αφασίας του καθενός που τους διακρίνει!

Διότι, όπως απεικονίζεται και στις φωτογραφίες, ο ένας από τους διοργανωτές,  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μπάμπης Καραταγλίδης, έσπευσε να συγκρατήσει με κάθε τρόπο ό,τι ήταν δυνατό να περισωθεί από την κατάρρευση.

Ενώ ο έτερος συνδιοργανωτής, από πλευράς Αντιπεριφέρειας,  Βελισσάριος Παπαδόπουλος,  συνελήφθη από το φακό να παρακολουθεί… ανέκφραστος και με… τα χέρια στις τσέπες!

‘Όταν ακόμα και ο κλόουν, που πήγε για να διασκεδάσει τα παιδιά, έδειξε μεγαλύτερη ευαισθησία και έσπευσε αυθόρμητα να… βάλει ένα χεράκι…

Προφανώς καμία κατάρρευση δεν είναι ικανή να συγκινήσει τον εκπρόσωπο της Αντιπεριφέρειας, μετά την εκλογική… κατάρρευση του περιφερειάρχη που τον διόρισε και τώρα βλέπει την έξοδο κινδύνου να πλησιάζει…

Από τις Γκρίζες Ζώνες της Καστοριανής Εστίας