«Το θύμα είμαι εγώ, της ζήτησα κάλτσες και δεν μου έφερε» είπε ο 47χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του

Οργή προκαλεί ο 47χρονος που ενώ έχει καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία δηλώνει πώς το θύμα της υπόθεσης είναι ο ίδιος.

Παράλληλα υποστήριξε ότι ξυλοκόπησε την πρώην σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη γιατί δεν του έφερε τις κάλτσες.

«Το μόνο που έκανα όταν σήκωνε χέρι, την έπαιρνα από το μαλλί και την κατέβαζα για να μη με γρατζουνίσει στο πρόσωπο»., είπε ο 47χρονος.

Στον δημοσιογράφο του mega που έδωσε τη συνέντευξη όταν τον ρώτησε αν μάλωναν συχνά και με τι αφορμές ο ίδιος είπε πολύ «χαλαρά» ότι μάλωναν γιατί της ελέγε “κάλτσες” και δεν του τις πήγαινε!

Στη συνέχεια είπε: «Από τα νεύρα μου όλα. Ένας άνθρωπος από πού ξεκινά τις δουλειές; Από την κρεβατοκάμαρα ή από την σαλονοκουζίνα; Δεν έκανε τις δουλειές».

Την ίδια στιγμή η κακοποιημένη γυναίκα λέει πως παρά τις επανειλημμένες τις εκκλήσεις σε αστυνομία και κοινωνικούς λειτουργούς να την πάρουν από το σπίτι εφιάλτη, τα λόγια της έπεφταν στο κενό.

«Όσες φόρες πήγα στην αστυνομία κανείς δεν με προστάτευσε. Δεν έφυγα νωρίτερα από το σπίτι γιατί με απειλούσε και όσες φορές πήγα στην αστυνομία και τους έλεγα να με βάλουν σε μια δομή, μου έλεγαν δε γίνεται. Οι κοινωνικοί λειτουργοί μού έλεγαν ‘τι να κάνουμε Σοφία, πρέπει να γυρίσεις σπίτι γιατί είμαστε στην Ελλάδα’Ήρθαν στο σπίτι, τα είδαν όλα αυτά, τα ήξεραν. Η κοινωνική λειτουργός το ήξερε και μου έλεγε ‘τι να κάνουμε τώρα ρε Σοφία δεν ξέρω’ και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και το κοριτσάκι μου. Όταν μας χτυπούσε, μας πετούσε έξω από το σπίτι, πετούσε τα φαγητά, δεν είχαμε να φάμε, οι αστυνομικοί πήραν φαγητό στα παιδιά. Όλη η γειτονιά το ξέρει αυτό».

Παράλληλα μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί, ο 47χρονος δηλώνει στο πως θέλει να ξαναείναι μαζί και πώς «θα ρίξει νερό στο κρασί του».

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε στον 47χρονο ποινή φυλάκισης 14 μηνών, με τριετή αναστολή.

dnews.gr