Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς “620” έκοψε την βασιλόπιτά του

Με μεγάλη συμμετοχή και σε πολύ ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς η ετήσια εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας του Ποδηλατικού Συλλόγου Καστοριάς “620”.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου κ. Ιωάννη Ιωάννου, οποίος αφού ευχαρίστησε όλες και όλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου κάνοντας μία μικρή ανασκόπηση για τη χρονιά που πέρασε. Τέλος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία, ευτυχία και ασφαλή χιλιόμετρα.
Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση η Περιφερειακή Σύμβουλος Καστοριάς κα Όλγα Τράσια, η οποία αφού απηύθυνε χαιρετισμό βράβευσε την αθλήτρια του συλλόγου μας Ναταλία Βλαχοδήμου για τις αθλητικές της επιδόσεις για το 2023 και ο Αντιδήμαρχος Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Αθλητισμού κος Ευστάθιος Βασιλειάδης, ο οποίος αφού απηύθυνε χαιρετισμό βράβευσε τον αθλητή του Συλλόγου μας Στοΐδη Χρήστο για τις αθλητικές του επιδόσεις για το 2023.
Τυχερός της εκδήλωσης αναδείχθηκε ο Τάσος Βασιλείου, ο οποίος παρέλαβε ένα ποδηλατικό κολάν και το βιβλίο του Καστοριανού ζωγράφου – συγγραφέα Δημήτρη Ιωαννίδη “Μια Καστοριά, σαν ζωγραφιά!”.
Το ΔΣ ευχαριστεί και τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς για την φιλοξενία της εκδήλωσης. Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσοι μάς τιμήσατε με την παρουσία σας και σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, με πολύ ποδήλατο και όμορφες, ασφαλείς ποδηλατοβόλτες.