Επιστημονική εκδήλωση με θέμα την Αξιολόγηση των εκπαιδευτικών (Φωτογραφίες )

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκεη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ν. Καστοριάς με την ΕΛΜΕ Καστοριάς με θέμα:«Αξιολόγηση των εκπαιδευτικών» την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων στον χώρο του ΚΠΕ – Ενυδρείου Καστοριάς με κεντρικό ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κύριο Γεώργιο Γρόλλιο.

Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Καθηγητή για την τιμή που μας έκανε με την παρουσία του και για την εξαιρετική ομιλία του, καθώς και τους καλεσμένους μας εισηγητές, κύριο Ακρίτα Καλούσηκαι κύριο Θεόδωρο Τσούχλο, μέλη του ΔΣ της ΟΛΜΕ.

Το ΔΣ ευχαριστείόλους/ες τους/τις συναδέλφους/ισσες, που για ακόμα μία φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, καθώς και την τοπική κοινωνία της Καστοριάς για τη στήριξη στις εκδηλώσεις μας και δεσμεύεται πως θα συνεχίσει την προσπάθεια μέσα από πολύμορφες δράσεις να αναδεικνύει τα θέματα της εκπαίδευσης, αλλά και να παρεμβαίνει με εκδηλώσεις στα τοπικά δρώμενα.

Σε αυτή την προσπάθεια φιλοδοξούμε να σας έχουμε όλους συμπαραστάτες!!!