Γρεβενά: Δεν πίστευαν τα τραγικά νέα οι γονείς του 31χρονου αστυνομικού, νόμιζαν ότι ήταν φάρσα

Δεν πίστευαν τα τραγικά νέα οι γονείς του 31χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε το κτίριο που εργαζόταν και τον καταπλάκωσε στον Πειραιά.

Ο τρόπος που η οικογένεια του έμαθε τα τραγικά νέα για τον χαμό του ήταν απίστευτος.

Οπως αναφέρθηκε στο Star , αφού μεταφέρθηκε ο 31χρονος στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αστυνομικοί πήραν τηλέφωνο τους γονείς του στα Γρεβενά και τους είπαν πως το παιδί τους είχε κάποιο ατύχημα.

Ωστόσο, οι γονείς θεώρησαν ότι είναι μία από αυτές τις φάρσες που κάνουν απατεώνες σε ηλικιωμένους κυρίως ανθρώπους, στους οποίους τηλεφωνούν, και λένε ότι κάποιος συγγενής του ενεπλάκη σε κάποιο ατύχημα με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα.

Χρειάστηκε να τους καλέσουν τρεις φορές και την τελευταία φορά, μάλιστα, τους μίλησε ο ίδιος ο διοικητής του 31χρονου, ο οποίος τους ενημέρωσε πως έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό και θα φροντίσουν οι ίδιοι για να μεταβούν από τα Γρεβενά στην Αθήνα.

Η αδελφή του αστυνομικού έσπευσε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου έμαθε τα φρικτά νέα για τον αδελφό της και στη συνέχεια έφτασε και ο πατέρας τους, ο οποίος κατέρρευσε όταν έμαθε πως το παιδί του δε ζει πια.

αστυνομικος Πειραιας

“Είχε όνειρο να φύγει από το χωριό, να πάει στην αστυνομία”

“Ήταν ένας άγγελος, όπως το όνομά του. Είχε όνειρο να φύγει από το χωριό, να πάει στην αστυνομία, να κάνει οικογένεια, να ζήσει μια όμορφη ζωή”, είπε ο πατέρας του στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Όπως είπε, γνώριζε ότι ο γιος του δούλευε σε μια οικοδομή για ένα συμπληρωματικό εισόδημα, αλλά δεν ήξερε περισσότερες λεπτομέρειες.

“Του είχα μιλήσει την προηγούμενη μέρα. Τον είχα ρωτήσει αν θα ανέβει με την αδελφή του για το Πάσχα. Τι να πω… ήταν ένας άγγελος, το χαμόγελό του, η ψυχή του, τι άλλο να σας πω”, είπε με σπασμένη φωνή.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ

 

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργάτες που δούλευαν στο νεοκλασσικό στην οδό Νεωρίου στο Πασαλιμάνι, επιχειρούσαν να ρίξουν κάποιον τοίχο και πιθανότατα χτύπησαν κεντρικό δοκάρι, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ένα ολόκληρο τμήμα του κτιρίου.

Ο 31χρονος ένστολος, σύμφωνα με πληροφορίες, τη μοιραία στιγμή στην προσπάθειά του να σωθεί, πήδηξε στο φορτηγό και τον πλάκωσαν τα μπάζα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε εκδοθεί ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες από τον δήμο Πειραιά.

thetoc.gr