“Εγώ δεν έχω τίποτε εναντίον κανενός. Εάν όμως θίγομαι προσωπικά, τότε βεβαίως θα με βρουν εκεί παρόντα. και θα δώσω απάντηση για όλα.
Και για θεσμικά αλλά και για λειτουργικά και διοικητικά θέματα που αφορούν την ΕΑΣ Καστοριάς”
Μ΄ αυτή την σιβυλλική απάντηση ο πρόεδρος της EUROFOOD, που εκμεταλλεύεται το τυροκομείο της ΕΑΣ Καστοριάς, σήκωσε το… γάντι, στην διευθύντρια Ε. Καραγιαννίδου, για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με την παραχώρηση της χρήσης του τυροκομείου στην εταιρεία του Ξ. Βεργίνη.
Ο κ. Βεργίνης τόνισε ότι η εταιρεία του καλύπτει όλα τα λειτουργικά έξοδα του τυροκομείου.
Ότι έχει αγαστή συνεργασία με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Και ότι αν υπάρχουν αυθαιρεσίες και το τυροκομείο λειτουργεί χωρίς άδεια, όπως ισχυρίζεται η διευθύντρια, γι΄αυτό ευθύνονται αυτοί που το ενοικίασαν στην εταιρεία του, συμπεριλαμβανομένης και της Ε. Καραγιαννίδου.
Ο Ξ. Βεργίνης δίνει απαντήσεις για το μέλλον της Ένωσης και πώς αυτός θα βοηθήσει από την θέση του Διοικητή του ΟΓΑ
στην “Καστοριανή Εστία” που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου



