Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε την σύλληψη της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
«Από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της»
Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί είχε διαβιβαστεί στην Εισαγγελία η οποία αφού τη μελέτησε άσκησε τη δίωξη.
Στη δικογραφία υπάρχουν αποκαλυπτικές καταθέσεις γιατρών της Τζωρτζίνας, οι οποίοι είπαν πως ουδέποτε χορήγησαν κεταμίνη στο παιδί, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν δικαιολογούσε σε καμία περίπτωση τη χορήγηση της ουσίας.
Η αστυνομία είχε προχωρήσει γύρω στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης σε προσαγωγή της Πισπιρίγκου, η οποία πλέον έχει οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.
Μαρτυρίες αναφέρουν πως η μητέρα των τριών παιδιών βγήκε από το σπίτι της κρατώντας πολλούς φακέλλους και μπήκε στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας.
Ο εισαγγελέας ζήτησε από τον ανακριτή να εκδόσει ένταλμα σύλληψης της Πισπιρίγκου, καθώς όπως τονίζει, μια γυναίκα που σκότωσε το ίδιο της το παιδί είναι ικανή να κάνει και άλλα εγκλήματα.