Κινητοποίηση Δημάρχων: Γκοσλιόπουλος, Κορεντσίδης και Κεπαπτσόγλου ζητούν Ισχυρή και Οικονομική Αυτοτέλεια αυτοτέλεια των Δήμων

Ο Δήμαρχος Νεστορίου, Χρήστος Γκοσλιόπουλος, έδωσε το παρών στη μεγάλη κινητοποίηση των δημάρχων και των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία πραγματοποιήθηκε έξω από την είσοδο της Βουλής, διεκδικώντας ένα ισχυρότερο και πιο αυτόνομο μέλλον για τους Δήμους της χώρας.

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Γκοσλιόπουλος μοιράστηκε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση, συνοδεύοντάς το με ένα σαφές μήνυμα για τους στόχους της κινητοποίησης:

«Στην κινητοποίηση των δημάρχων και των εργαζομένων στην είσοδο της Βουλής. Για μια αυτοδιοίκηση ισχυρή, με οικονομική αυτοτέλεια, στην υπηρεσία των δημοτών.»

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Δήμαρχος Νεστορίου, διακρίνονται, μεταξύ άλλων, οι:

Γιάννης Κορεντσίδης, Δήμαρχος Καστοριάς και Πάνος Κεπαπτσόγλου, Δήμαρχος Άργους Ορεστικού