Αλλαγή σκυτάλης για τους Διοικητές των Νοσοκομείων στην Δυτική Μακεδονία, καθώς έχουν ήδη αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ σήμερα Τετάρτη 25/6 οι σχετικές αποφάσεις του υπουργείου Υγείας, για τις αλλαγές των διοικήσεων.
Όπως έγινε γνωστό στην θέση του μέχρι πρότινος Διοικητή του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, Δημήτρη Σιόλιου, ορίζεται ως διοικήτρια η Ευτυχία Καπάτου, μέχρι πρότινος διοικήτρια στο νοσοκομείο Γρεβενών.
Νέα διοικήτρια στο Νοσοκομείο Γρεβενών στη θέση της Ευτυχίας Καπάτου θα είναι η Κυριακή Γιαβράμη με καταγωγή από τη Φλώρινα.
Στο Νοσοκομείο Καστοριάς την διοίκηση αναλαμβάνει ο Νικόλαος Γκόνης στη θέση του Γρηγόρη Χάτσιου.
Στο μεταξύ, καθήκοντα διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας ανέλαβε και επίσημα από χθες το πρωί, η Πάτυ Ταρατσίδου, με καταγωγή από την Κοζάνη, η οποία ορκίστηκε ενώπιον του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Δημήτρη Τσαλικάκη και του Υποδιοικητή, Γιώργου Ταρασίδη (φωτογραφία).