Με μία εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση, πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα στον Πεζόδρομο του ‘Αργους Ορεστικού τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου
και η παρουσίαση του συνδυασμού του δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου δημάρχου Πάνου Κεπαπτσόγλου.
Ο Πάνος Κεπαπτσόγλου στην αρχή της ομιλίας του, που σε πολλά σημεία έμοιαζε με ανοιχτό διάλογο με τους συνδημότες του, εξέφρασε την συμπαράσταση του Δήμου προς τους πληγέντες από την θεομηνία κατοίκους της Θεσσαλίας και ανακοίνωσε παράλληλα την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα μέχρι τώρα επιτεύγματα της Δημοτικής Αρχής που κυριολεκτικά «μεταμόρφωσαν τον Δήμο μας σ’ ένα Δήμο πρότυπο για όλη την Ελλάδα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Ξεχωριστή αναφορά έκανε στα έργα της λεγόμενης «Πράσινης Ανάπτυξης», με ιδιαίτερη έμφαση στο πρώτο αυτόνομο ενεργειακά κολυμβητήριο σ’ όλη τη χώρα καθώς επίσης και στην ενεργειακή αναβάθμιση όλων των σχολικών και δημοτικών κτηρίων του Δήμου.
‘Όπως επίσης σε έργα υποδομών που διευκολύνουν την καθημερινότητα του δημότη αλλά και σε αντιπλημμυρικά έργα, που θωρακίζουν τον Δήμο από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.
Τέλος κάλεσε τους δημότες να επιλέξουν «αν θέλουν να γυρίσει ο Δήμος 50 χρόνια πίσω, όταν τα κόμματα έβγαζαν τον δήμαρχο» ή «έναν Δήμο στην υπηρεσία του δημότη που να εκπροσωπεί την ανεξαρτησία, το θάρρος και την ακεραιότητα;», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.





