Πέθανε η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη – Έδινε μάχη με τον καρκίνο

Δύσκολες ώρες περνά ο Ντέμης Νικολαΐδης, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Η μάχη με την ασθένεια
Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου νοσηλευόταν τις τελευταίες δέκα ημέρες στον Ευαγγελισμό, καθώς η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί δραματικά. Παρά τις θεραπείες στις οποίες είχε υποβληθεί – ογκεκτομή, χημειοθεραπείες και ανοσοθεραπεία – ο καρκίνος επανεμφανίστηκε με επιθετικές μεταστάσεις, που τελικά αποδείχθηκαν μοιραίες.

Η ίδια είχε αποκαλύψει δημοσίως τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο του μαστού στις αρχές του 2025 μέσα από ανάρτησή της στα social media, μιλώντας ανοιχτά για τη δοκιμασία της.

Η προσωπική και επαγγελματική της πορεία
Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είχε σπουδάσει στο Πολυτεχνείο, εργαζόταν σε εταιρεία ένδυσης, ενώ στο παρελθόν είχε εμφανιστεί και ως ηθοποιός στη σειρά του ANT1 «Καληνύχτα μαμά» το 1996.

Τα τελευταία τρία χρόνια διατηρούσε σχέση με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή και πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη. Το ζευγάρι είχε κρατήσει αρχικά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πραγματοποιώντας την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή του τον Μάιο του 2023 στο γήπεδο της ΑΕΚ.

 

Η στήριξη του Ντέμη Νικολαΐδη
Καθ’ όλη τη διάρκεια της μάχης της, ο Ντέμης Νικολαΐδης στεκόταν στο πλευρό της, στηρίζοντάς την σε κάθε βήμα της δύσκολης διαδρομής. Οι δυο τους μοιράζονταν μια δυνατή σχέση, την οποία ωστόσο δεν προέβαλαν δημοσίως, προτιμώντας να ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η απώλεια της 41χρονης έχει σκορπίσει θλίψη στον φίλο, στην οικογένεια και στον ευρύτερο κύκλο της, καθώς και στον κόσμο του ποδοσφαίρου που παρακολουθεί συγκινημένος τις δύσκολες ώρες του Ντέμη Νικολαΐδη.

madata.gr