Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης, όταν ένας άνδρας σε κατάσταση μέθης προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο έξω από ψιλικατζίδικο της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 6 το πρωί. Ο άνδρας, αφού διαπληκτίστηκε λεκτικά με θαμώνες καταστήματος, άρχισε να φωνάζει και να βρίζει, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε βίαια, πετώντας καρέκλες, τραπέζια και αντικείμενα που βρήκε μπροστά του. Από την ένταση δεν γλίτωσε ούτε η τζαμαρία του ψιλικατζίδικου, η οποία υπέστη ζημιές.
Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο Καλημέρα Ελλάδα τα όσα συνέβησαν:
«Πίναμε τον καφέ μας ήσυχα και όμορφα και ξαφνικά ένας κύριος άρχισε να φωνάζει και να μας βρίζει. Εμένα με έπιασε και μου είπε “σήκω φύγε”. Κυνηγούσε τον κόσμο, είχε πιει πολύ αλκοόλ, πετούσε καρέκλες στο δρόμο. Φανταστείτε να έφευγε καμία καρέκλα σε αυτοκίνητο. Η αστυνομία ήρθε αμέσως», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα και να τον οδηγήσουν στο Τμήμα για τα περαιτέρω. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ωστόσο προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο κατάστημα και στον εξωτερικό χώρο.




