Αποτελέσματα 10ου διαγωνισμού ορθογραφίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 10ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας για μαθητές /τριες Γ΄ Γυμνασίου που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Καστοριάς. Οι μαθητές/τριες  προσήλθαν με συνέπεια και επέδειξαν υψηλό επίπεδο γνώσεων και ευγενή άμιλλα.

Από τη βαθμολογία όλων των επιπέδων προέκυψε η παρακάτω δεκάδα με σειρά κατάταξης:

  1. Τσιγαρίδα Ευγενία του Κωνσταντίνου(1ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού)
  2. Φωτιάδης Λάζαρος του Νικολάου (Γυμνάσιο Μεσοποταμίας)
  3. Παπαδημητρίου Ευγενία του Ηλία (4ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
  4. Γκούρας Γρηγόριος του Αποστόλου (2ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
  5. Μπαϊρακτάρης Δημήτριος του Κωνσταντίνου (Μουσικό Σχολείο Καστοριάς)
  6. Γρηγοριάδου Κυριακή του Ελευθερίου ( Γυμνάσιο Μεσοποταμίας)
  7. Πασσαλής Νικόλαος του Βασιλείου (Γυμνάσιο Μανιάκων)
  8. Ταμβάκη Αικατερίνη του Κωνσταντίνου (Γυμνάσιο Μανιάκων)
  9. Καρπόζηλου Δήμητρα του Νικολάου (Γυμνάσιο Μεσοποταμίας)
  10. Γρηγοριάδου Αναστασία του Κωνσταντίνου(Μουσικό Σχολείο Καστοριάς)

Οι τρεις πρώτοι/ες έλαβαν δώρα τεχνολογίας και όλοι/ες οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες έλαβαν αναμνηστικά δώρα. Οι μαθητές/τριες  που διακρίθηκαν αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, ενώ όλοι/ες όσοι/ες συμμετείχαν είναι αξιέπαινοι/ες για την προσπάθειά τους.

Από τη μεριά μας ως ΣΦΚ οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Καστοριάς και την κ. Νικολάου Αικατερίνη, Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, για την κάλυψη της δαπάνης των δώρων-βραβείων και του έντυπου υλικού.

Ακόμη, ευχαριστούμε την κ. Αννούλα Καραγιάννη , Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς, για την άριστη  φιλοξενία στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου και τους/τις φιλολόγους που συμμετείχαν στην κριτική επιτροπή: Παπαδόπουλο Θεόδωρο, Αλεξίου Ελένη, Νένου Μαρία, Παπαγιαννάκου Ιουλία και Δίντσικου Παρασκευή. Επίσης, ευχαριστούμε την καθηγήτρια πληροφορικής, κ. Ειρήνη Παπανικολάου, για την τεχνική βοήθεια στην ηλεκτρονική καταχώριση και έκδοση των αποτελεσμάτων.

Τέλος, συγχαίρουμε όλους/-ες τους/τις φιλολόγους των Γυμνασίων της Π.Ε. Καστοριάς, οι οποίοι/-ες παρακίνησαν και προετοίμασαν τα παιδιά να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους διοργανωτές η συμμετοχή των μαθητών/τριών, οι οποίοι/-ες προσέρχονται με ζήλο και αυτοπεποίθηση, συνοδεία των καθηγητών και των γονιών τους, από κάθε γωνιά της Καστοριάς. Τους ευχαριστούμε, τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες.