Σε εξέλιξη η παρουσίαση του κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού με κεντρικούς παρουσιαστές τον δημοσιογράφο Θανάση Αυγερινό και την ηθοποιό Κατερίνα Μουτσάτσου
Με θερμά χειροκροτήματα, επευφημίες και μηνύματα υποστήριξης υποδέχθηκαν οι συγκεντρωμένοι πολίτες τη Μαρία Καρυστιανού έξω αλλά και μέσα στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον, στη Θεσσαλονίκη, όπου αυτή την ώρα παρουσιάζει τον νέο της πολιτικό φορέα.
«Μέχρι το τέλος. Αλλά δεν είναι τόσο μακριά το τέλος. Φτάνει, το τέλος της διαφθοράς» είπε η ίδια απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους και τους πολίτες. Η κ. Καρυστιανού βγήκε στις 19.15 από γνωστό ξενοδοχείο στην πλατεία Αριστοτέλους και περπάτησε μέχρι το Ολύμπιον, εν μέσω συνεχόμενων χειροκροτημάτων. «Μπράβο Μαρία», «Είμαστε μαζί σου» είναι μερικές από τις φράσεις που ακούστηκαν.
Αλλά και μέσα στο κατάμεστο κινηματοθέατρο, οι θεατές καταχειροκρότησαν την κ. Καρυστιανού φωνάζοντας συνθήματα όπως «Άντε Μαρία να φύγει η μαφία», «Η αρχή του τέλους στην Αριστοτέλους».
Η εκδήλωση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, άνοιξε με ομιλία του δημοσιογράφου Θανάση Αυγερινού, που έχει ενταχθεί στο επιτελείο του κόμματος καθώς και της ηθοποιού Κατερίνας Μουτσάτσου που έχει αναλάβει την παρουσίαση.

Σημειώνεται πως έξω από το Ολύμπιον έχει στηθεί γιγαντοοθόνη για τη ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης.


